Plan je bezoek

Welkom op onze webshop !


Om je bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, raden we je aan de onderstaande instructies aandachtig door te lezen voordat je je tickets boekt, om het meeste uit je ervaring te halen!


  • Sommige kunstwerken kunnen tijdelijk niet toegankelijk zijn voor het publiek. Om de toegankelijkheid en de locatie van een specifiek kunstwerk te checken, kunt u het tabblad “Collecties” of onze databank (per auteur, titel en locatie) raadplegen.
  • De MuseumPassMusée is bij ons helaas niet geldig. 
  • Tickets voor leerkrachten kunnen online gekocht worden. Na uw aankoop, zal u een voucher ontvangen die u aan de kassa kan inwisselen voor een toegangsticket.
  • Indien u in het bezit bent van een Fedplus kaart, pers kaart of Icom kaart, kan u uw ticket enkel ter plaatse krijgen of een reservatie maken door te mailen naar reservatie@fine-arts-museum.be tijdens de week van 9u30 tot 16u. Terugbetalingen zijn niet mogelijk.
  • U kan ons bezoekersreglement hier raadplegen, en onze COVID-19 maatregelen hierHopelijk tot binnenkort!

 Omschrijving
Ticket EXPOS : Aboriginalities – Pierre Alechinsky
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Met dit ticket geniet u van twee tentoonstellingen binnen het Museum! In het voorjaar 2021, kijken de KMSKB voorbij hun muren en nemen u mee op een reis doorheen het gebaar, met Pierre Alechinsky, een van de belangrijkste figuren op de Belgische hedendaagse kunstscène, als gids. Een seizoen vol spontaniteit, kleur en vreugde! "Aboriginalities" dompelt u onder in de fascinerende wereld van de Aboriginele schilderkunst – tegelijkertijd doordrenkt van traditie én uitermate hedendaags, steeds verankerd in het spirituele. Aboriginele kunst is meer dan enkel een fysieke en zintuigelijke ervaring; ze nodigt uit om onze verhouding tot de aarde en het universum in vraag te stellen.
Tickets Musée Fin-De-Siècle
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Reis mee langs de werken van Ensor, Spilliaert, Rodin, Gauguin en andere bekende kunstenaars. Het Fin-de-Siècle Museum toont kunst in al haar vormen en glorie: van schilderijen en sculpturen, langs literatuur en opera, tot architectuur en fotografie. Keer terug in de tijd en ontdek de bruisende energie van Brussel in de late 19de eeuw!
Tickets Musée Magritte Museum
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Het Musée Magritte Museum, in het hart van Brussel, is met zijn meer dan 230 werken en archiefstukken de belangrijkste verzameling ter wereld van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte. Duik in de wereld van Magritte en ontdek zijn schilderijen, gouaches, tekeningen, geschilderde objecten, maar ook publicitaire affiches, muziekpartituren, foto's en films!
Tickets Museum Magritte + Musée Fin-de-Siècle
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Met dit ticket kan u zowel het Magritte Museum als de andere vaste collecties van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten gedurende de dag vrij ontdekken! Opgelet! Vanaf 26 maart sluit het museum Old Masters de deuren, en gaat het Musée Fin-de-Siècle opnieuw open. Dit ticket is geldig voor de vaste collecties en het Magritte Museum.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!