Plan je bezoek

Welkom op onze webshop !

 

Om tickets te bestellen voor een bezoek aan één van onze musea, dient u (onderaan) te klikken op een collectie naar keuze. 


We kijken er naar uit om u te verwelkomen en wensen u alvast een aangenaam bezoek toe!


Opgelet; De Museumpass is bij ons helaas niet geldig. Indien u recht hebt op een gratis ticket, of een ticket aan kortingstarief (Icom lid, leerkracht,..), kan u dit enkel ter plaatse kopen zonder reservatie, of door te mailen naar reservatie@fine-arts-museum.be tijdens de week van 9u30 tot 16u.


Opgelet; Een terugbetaling van uw ticket is helaas niet mogelijk.


Gelieve ons bezoekersreglement te raadplegen voor uw bezoek; https://www.fine-arts-museum.be/nl/uw-bezoek/plan-een-bezoek/bezoekersreglement


Al onze COVID-19 maatregelen kan u raadplegen op https://www.fine-arts-museum.be/nl/uw-bezoek/covid-19-maatregelen

 Omschrijving
Collecties (Old Masters)
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Haal een frisse neus, ga een blokje om, schep een luchtje… in het museum. De collecties van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België bestrijken de periode vanaf de 15de eeuw tot vandaag. Zij tonen een zeer uitgebreid overzicht van de westerse kunstgeschiedenis en herbergen een aantal opmerkelijke ensembles van werken van Zuid-Nederlandse en Belgische kunstenaars.
Musée Magritte Museum
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Het Musée Magritte Museum, in het hart van Brussel, is met zijn meer dan 230 werken en archiefstukken de belangrijkste verzameling ter wereld van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte. Duik in de wereld van Magritte en ontdek zijn schilderijen, gouaches, tekeningen, geschilderde objecten, maar ook publicitaire affiches, muziekpartituren, foto's en films!
Magritte + Collections
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Met dit ticket kan u zowel het Magritte Museum als de andere vaste collecties van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten gedurende de dag vrij ontdekken! [COVID-19: consulteer onze website voor meer informatie over welke deelcollecties momenteel te bezichtigen zijn]
Broodje Brussel
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Broodje Brussel, dat zijn middaguitstapjes in de stad voor zij die werken en wonen in Brussel. Een uurtje pauze tijdens de middag? Kom de permanente collecties en de tijdelijke tentoonstellingen van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (her)ontdekken!
Midis du Cinéma
AUDITORIUM 490 Deze activiteit vindt enkel plaats in het Frans. Gelieve de Franstalige versie van deze pagina te raadplegen voor meer informatie.
Voordracht op woensdag
Vanaf dit jaar bieden wij u de kans de kunst van de 15de euw tot heden beter te leren kennen via een aantal voordrachten.
.Be Modern
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE De collectiepresentatie .BE MODERN nodigt de bezoeker uit tot een hernieuwde kennismaking met de rijke verzameling kunst van de 20e en 21e eeuw. Een bloemlezing vormt het uitgangspunt voor een verfrissende opstelling met onverwachte visuele confrontaties die de aandacht van toeschouwer langer bij het kunstwerk houden.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!