Plan je bezoek

Welkom op onze webshop !


Om je bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, raden we je aan de onderstaande instructies aandachtig door te lezen voordat je je tickets boekt, om het meeste uit je ervaring te halen!


  • Na het aankopen van uw ticket, zijn terugbetalingen helaas niet mogelijk.
  • Sommige kunstwerken kunnen tijdelijk niet toegankelijk zijn voor het publiek. Om de toegankelijkheid en de locatie van een specifiek kunstwerk te checken, kunt u het tabblad “Collecties” of onze databank (per auteur, titel en locatie) raadplegen.
  • De MuseumPassMusée is bij ons helaas niet geldig. 
  • Tickets aan kortingstarief kunnen online gekocht worden. Na uw aankoop, zal u een voucher ontvangen die u aan de kassa kan inwisselen voor een toegangsticket.
  • Indien u recht hebt op een verminderd tarief in verband met werkloosheid, kan u uw ticket enkel ter plaatse aankopen. 
  • U kan ons bezoekersreglement hier raadplegen, en onze COVID-19 maatregelen hier
  • Kunstwerken op reis: In het kader van de tentoonstelling "Magritte/Renoir" in het Orsay/Orangerie-Museum (Parijs), werden zeventien werken van Magritte van de KMSKB héél uitzonderlijk uitgeleend tot midden juli. Bekijk hier de lijst.Hopelijk tot binnenkort!

 Omschrijving
12
Page size:
select
 15 items in 2 pages
1ste woensdagnamiddag van de maand
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Bestel hier uw gratis ticket voor komende woensdagnamiddag. Haal een frisse neus, ga een blokje om, schep een luchtje… in het museum. De collecties van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België bestrijken de periode vanaf de 15de eeuw tot vandaag. Zij tonen een zeer uitgebreid overzicht van de westerse kunstgeschiedenis en herbergen een aantal opmerkelijke ensembles van werken van Zuid-Nederlandse en Belgische kunstenaars. Opgelet; Toegang tot tijdelijke tentoonstellingen zijn niet inbegrepen.
Aangepast bezoek doven en slechthorenden
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Deze activiteit vindt enkel plaats in het Frans. Gelieve de Franstalige versie van deze pagina te raadplegen voor meer informatie.
Broodje Brussel
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Broodje Brussel, dat zijn middaguitstapjes in de stad voor zij die werken en wonen in Brussel. Een uurtje pauze tijdens de middag? Kom de permanente collecties en de tijdelijke tentoonstellingen van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (her)ontdekken!
Geleid bezoek Trains & Tracks
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE In de tentoonstelling Sporen van moderniteit bieden we individuele bezoekers rondleidingen aan. De rondleidingen vinden plaats op zondag 24 oktober, 28 november 2021 & 9 en 23 januari 2022. Het betreft een artistiek en historisch parcours rond het thema van de trein, aan de hand van het werk van sleutelfiguren uit de 19de en 20ste eeuw – onder wie Monet, Caillebotte, Spilliaert, Boccioni, Severini, Léger, De Chirico, Servranckx, Delvaux, Magritte en Fiona Tan.
Kids & Tracks
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Stap aan boord voor een actief bezoek gevolgd door een workshop over het thema van de trein, doorheen het werk van Monet, Spilliaert, Delvaux, Magritte,…
Kunstendag voor Kinderen
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Rondleidingen & workshops voor kinderen en hun ouders. Bericht voor de reizigers! De trein met bestemming Koninklijke Musea voor Schone Kunsten, op het spoor richting moderniteit, komt aan in het station. Onmiddellijk vertrek voor een reis met hoge snelheid doorheen allerhande kleuren, lijnen, vormen, geluiden en stoomwolken!
Leopold Days
VAUTIERSTRAAT | RUE VAUTIER 62 - 1050 BRUSSELS Deze activiteit vindt enkel in het Frans en Engels plaats.
Les conférences
Deze activiteit vindt enkel plaats in het Frans. Gelieve de Franstalige versie van deze pagina te raadplegen voor meer informatie.
Midis de la Poésie
AUDITORIUM 490 Deze activiteit vindt enkel plaats in het Frans. Gelieve de Franstalige versie van deze pagina te raadplegen voor meer informatie.
Midis du Cinéma
AUDITORIUM 490 Deze activiteit vindt enkel plaats in het Frans. Gelieve de Franstalige versie van deze pagina te raadplegen voor meer informatie.
Tickets Musée Fin-de-Siècle
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Ensor, Khnopff, Spilliaert, Horta, Rodin, Gauguin, Boch, Bonnard, … : meer dan 120 kunstenaars wachten je op in het Fin-de-Siècle Museum! Dompel je onder in het bruisende Brussel van de jaren 1900 met zijn talrijke kunststromingen en disciplines – van impressionisme tot Art Nouveau, van schone kunsten tot opera. NB: het Old Masters Museum is tijdelijk ontoegankelijk (heropening op 15/10/2021).
Tickets Musée Magritte Museum
REGENTSCHAPSSTRAAT 3 RUE DE LA RÉGENCE Met zijn meer dan 230 werken en archiefstukken is het Musée Magritte Museum in hartje Brussel, de belangrijkste verzameling ter wereld van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte. Duik er in de wereld van Magritte en ontdek zijn schilderijen, gouaches, tekeningen, geschilderde objecten, maar ook publicitaire affiches, muziekpartituren, foto's en films! Kunstwerken op reis: In het kader van de tentoonstelling "Magritte/Renoir" in het Orsay/Orangerie-Museum (Parijs), in samenwerking met de KMSKB, werden zeventien werken van Magritte héél uitzonderlijk uitgeleend tot midden juli.

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!